Михаел Шумахер  може вече да седя на масата за вечеря“, според

...
Михаел Шумахер  може вече да седя на масата за вечеря“, според
Коментари Харесай

Михаел Шумахер може вече да „сяда на масата за вечеря“ със семейството си

Михаел Шумахер  може към този момент да „ седя на масата за вечеря “, съгласно пенсионираната звезда от Формула 1 Джони Хърбърт. 

Шумахер, който завоюва седем международни шампионати през своята кариера, пострада при драматичен случай със ски през декември 2013 година, а лекарите го сложиха в здравна кома. 

Състоянието на Шумахер, който претърпя няколко интервенции, е обгърнато в тайнственост от този момент. 

Сега обаче наподобява, че е предоставена настояща информация за положението за германеца, която някогашната английска F1 звезда Хърбърт разкри в скорошно изявление. 

Michael Schumacher is able to 'sit at the dinner table' at his luxury villa, F1 insiders claim, as new details of his situation emerge 10 years on from his tragic skiing accident
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Говорейки пред BettingSites.co.uk, Хърбърт сподели:

„ Чувам, че той в действителност сяда на масата за вечеря, само че не знам дали това е правилно. Мога да чета единствено сред редовете. "

„ Не сме чували доста от фамилията и това е разбираемо. Това постоянно е било огромна част от метода на Михаел и фамилията да пазят всичко доста персонално, доста потайно. "

„ Това продължи от спортните му дни. Не усещам, че нещата са се развили по метод, който доста от нас, които го познавахме, и доста от почитателите му по света желаят да видят. "

„ Ние всички бихме желали да знаем, че нещата се развиват по позитивен метод. Но защото нямаме никаква информация, можем единствено да предположим, че той към момента не е в позиция, в която има късмет да се възвърне. "

За германеца се грижи екип от медицински личен състав и брачната половинка му Корина в дома им в Лейк Женева, само че малко се оповестява обществено за положението му. 

През 2018 година започнаха клюки, че Шумахер е бил скрито изместен в частно имение на испанския остров Майорка от брачната половинка му Корина, които се ускориха през 2020 година, когато Елизабета Грегорачи - някогашната брачна половинка на някогашния началник на Шумахер в Benetton Флавио Бриаторе - разкри детайлности.

Michael Schumacher is 55 years old! ❤️
— Motorsport.tv (@MotorsportTV_UK)
„ Михаел не приказва, той поддържа връзка с очите си “ , сподели Грегорачи, до момента в който беше в италианската версия на телевизионното риалити шоу Big Brother. 

„ Те се реалокираха в Испания и брачната половинка му сътвори болница в тази къща. Само трима души могат да го посетят и аз знам кои са “ , сподели тя. Но нейните изказвания бяха необятно опровергани от фамилията, мениджъра и други източници на Шумахер. 

Семейството на Шумахер продължава да пази персоналното му пространство и много от околните им другари и родственици даже не са сигурни за здравословното му положение.

Michael Schumacher health update with F1 icon 'sitting at the dinner table' according to insiders
— GB News (@GBNEWS)
Въпреки това в документалния филм на Netflix „ Шумахер “, излъчен през 2021 година, брачната половинка му Корина даде рядка информация за положението му..

Тя разкри, че той продължава да се подлага на рехабилитация и твърди, че в този момент е „ друг, само че тук “ .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР